Skip to main content

terrace campus - education on (a) level(s)

the staggered back volume creates generous terraces for every educational area and direct conection to the outside.

green spaces are drawn up onto the campus and interwoven with the building.

the inner stair landscape forms a lively communication space.

courtyards and skylights provide daylight inside the building.

finished2019
countryAUT
citywien
size12.000 m2
clientstadt wien
project leaderdominik bertl
team

annalena baumann

birgit buchstätter

gil cloos

claudia cikanek

julia hosner

sven stiefel

magdalena süss

theresa wunder

structural engineeringwerkraum ingenieure
climate engineeringingenieurbüro p.jung
mep planningobkircher plus
fire protectionnorbert rabl
landscape designkieran fraser landscape design
cost controlwerner consult
model buildingmodellwerkstatt gerhard stocker